Se nyhedsbrevet i browser
 
 
 
 

Hej

 

Snart er det slut med at smide varmejakken ud efter brug.

For efter en succesfuld test på hospitalerne er en ny flergangsvarmejakke - der naturligvis lever op til de skrappe tekniske krav om bl.a. fibervandring, partikel-afgivelse, holdbarhed og reparation - nu på vej ind i det regionale uniformssortiment.

I denne udgave af 'Vores verden – vores ansvar'-nyhedsbrevet kan du læse mere om flergangsvarmejakken. Du kan også finde ud af, hvordan en strømpe sparer både penge og plastik på Regionshospitalet Randers, og hvordan noget så simpelt som en sms mindsker risikoen for medicinspild på Aarhus Universitetshospital.

 
 

Flergangsvarmejakke er blevet testet på hospitalerne: ”Klart bedre end engangsvarmejakkerne”

I tre uger i april har en brugergruppe bestående af bl.a. sygeplejersker testet en ny flergangsvarmejakke - og den får pæne ord med på vejen.
 
Projektleder Maria Højholt Jensen forventer, at varmejakken kommer ind i det regionale uniformssortiment, og at den snart kan tilkøbes af enhederne.
Læs mere

 
 

Afdelinger erstatter dyr engangspose - og sparer penge og plastik

Noget så simpelt som en strømpe sparer Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers for en årlig udgift på 132.000 kroner og en masse plastikaffald.

Også hospitalets Medicinsk Sengeafsnit C har hentet en besparelse ved at finde et holdbart alternativ til dyr engangspose.

Læs mere
 

På AUH hjælper sms til at reducere medicinspildet

Få en sms, når medicinen bliver leveret. Så risikerer den ikke, at skulle kasseres.

Sådan lyder et nyt projekt på Aarhus Universitetshospital, der skal være med til at sikre, at medicin kommer rettidig på køl efter levering.

Læs mere
 
 

Spinatfrikadeller

Til dig fra køkkenet på Aarhus Universitetshospital. Velbekomme!
Find opskriften her