Se nyhedsbrevet i browser
 
 
 
 

Hej

 

Hvad har sur mælk i dit køleskab med bæredygtig omstilling af regionens hospitaler at gøre?

Det såkaldte Brik Cockpit skaber overblik på hospitalerne og sørger for, at brik-varerne når at blive brugt inden udløb - præcis på samme måde, som du forsøger at huske at drikke den ældste mælk først derhjemme...

I denne udgave af 'Vores verden – vores ansvar'-nyhedsbrevet kan du læse mere om, hvordan Brik Cockpittet begrænser spild og mindsker varetransporten, og hvordan Indkøb & Medicoteknik griber opgaven an som "lead" for området ’Ressourceeffektiv forvaltning af medicoteknisk udstyr’ i Danske Regioner "Grønne Hospitaler"-strategi.

 
 

Region Midtjyllands værktøj til reduktion af varespild på vej til to øvrige regioner

Værktøj, system, cockpit... Kært barn har mange navne - og det samme gælder for Brik Cockpittet, der på tværs af regionens hospitaler har været en succesfuld løsning til at mindske spildet af brik-varer.

Nu bliver systemet bredt ud til to øvrige regioner.

Læs mere

 
 

Her sætter regionen ind for mere bæredygtighed i medicoteknisk udstyr

Krav i udbud og anskaffelser, mere ressourceeffektiv brug og korrekt bortskaffelse af udstyr på hospitalerne er centralt i regionens arbejde med at sænke klimabelastningen.

Som lead vil regionen dele viden og erfaringer med de øvrige regioner, så vi sammen kan bidrage til at nedbringe klimapåvirkningerne fra det medicotekniske udstyr.

Læs mere
 
 

Quinoagryde med rød karry og peanutbutter

TIl dig fra køkkenet på Hospitalsenhed Midt. Velbekomme!
Find opskriften her
 
 
Tilmeld dig her