Se nyhedsbrevet i browser
 
 
 
 

Hej

 

Region Midtjylland vil erstatte engangs-tekstiler med flergangs-tekstiler, der kan vaskes og bruges igen og igen. Genbrug batter nemlig, når målet er mindre affald og mindre ressourceforbrug.

Derfor har tekstilprojektet valgt det britiske selskab Revolution-ZERO som ny udviklingsleverandør, og med sig har de deres PFAS-frie operationskitler til flergangsbrug.

I denne udgave af 'Vores verden – vores ansvar'-nyhedsbrevet kan du læse mere om, hvor tæt flergangskitlerne er på at kunne tages i brug, og hvordan Regionshospitalet Horsens med simple midler sparer op til 57 kg CO2 om året på distribution af antibiotika. 

 
 

Fremtidens kitler rykker tættere på

For nylig holdt tekstilprojektets projektgruppe det første kick off-møde med projektets nye udviklingsleverandør, det britiske selskab Revolution-ZERO, der præsenterede deres PFAS-frie, vaskbare operationskitler.

Det er en milepæl for tekstilprojektet. Men der venter stadig en del tests og afprøvninger, inden kitlerne finder vej til operationsgangene.
Læs mere

 
 

Plastikposer til antibiotika udskiftes med genanvendelige kasser

Blandeenheden under Regionsapoteket Midtjylland og Serviceafsnittet bruger nu genanvendelige transportkasser i stedet for plastikposer til distribution af antibiotika til afsnittene.

Det sparer Regionshospitalet Horsens for op til 57 kg CO2-udledning om året.

Læs mere
 
 

Kikærtekugler ala gulerodskage

Til dig fra Steno Diabetes Center Aarhus. Velbekomme!
Find opskriften her