Se nyhedsbrevet i browser
 
 
 
 

Hej

 

Affaldssortering, genbrug og genanvendelse af selv de mindste ting er blevet en integreret del af hverdagen i Friklinikken på Regionshospitalet Silkeborg.

Forrest går Inga Jensen og Mia Vestergaard Bendixen, men de har stor opbakning til arbejdet med den bæredygtige omstilling - både fra hele afdelingen og fra ledelsen. 

I denne udgave af 'Vores verden – vores ansvar'-nyhedsbrevet finder du Inga og Mias anbefalinger til, hvordan din afdeling får trænet "bæredygtighedsmusklen". Du kan også blive klogere på regionens bæredygtighedsaftaler med bl.a. hospitalerne, og så kan du læse om, hvordan regionens procedurepakker bliver trimmet for at undgå unødigt forbrug.

 
 

I Friklinikken i Silkeborg er grøn omstilling en fælles mission: ”Bæredygtighed er en muskel, der skal trænes”

Genbrug af selv de mindste ting er central i måden at arbejde bæredygtigt i hverdagen i Friklinikken på Regionshospitalet Silkeborg.
 
Det har Inga Jensen og Mia Vestergaard Bendixen som centrale bæredygtighedskræfter på afsnittet bidraget til i samarbejde med resten af kollegaerne i klinikken.
Læs mere

 
 

Bæredygtighedsaftaler skal accelerere den bæredygtige omstilling

Som den første region har Region Midtjylland indgået forpligtende bæredygtighedsaftaler med alle hospitalerne og fællesfunktioner. Aftalerne skal øge tempoet af den bæredygtige omstilling.

De i alt 11 aftaler gælder for regionens hospitaler, socialområdet, psykiatrien, regionsapoteket, præhospitalet, midtVask samt stabe og fællesfunktioner.

Læs mere
 

Grønne krav til procedurepakker skal reducere spild

En række engangsprodukter udgår fra regionens procedurepakker for at mindske CO2-udslip og komme unødigt forbrug til livs.

De mest anvendte produkter vil dog fortsat være at finde i pakkerne.

Læs mere
 
 

Kartoffelterrine med hytteostcreme og ramsløg-pesto

TIl dig fra køkkenet i Regionshuset i Viborg. Velbekomme!
Find opskriften her