Se nyhedsbrevet i browser
 
 
 
 

Hej

 

Bæredygtighedskataloget er landet! Her finder du idéer til klimavenlige tiltag - lige til at implementere i afdelingen.

Størstedelen af Region Midtjyllands samlede klimaaftryk stammer fra alt det, vi bruger, når vi behandler patienter. Så det er med at komme i gang, for det hele tæller i kampen for et bedre klima.

I denne udgave kan du læse mere om, hvordan Bæredygtighedskataloget fungerer, og hvordan du kommer i gang. Du kan også møde farmaceut Louise Stilling Rasmussen og hendes løsning til bl.a. håndtering af vederlagsfri medicin i Psykiatrien, der førte til mindre medicinspild.

 
 

Bæredygtighedskataloget er hospitalernes nye, grønne værktøj

Hospitalernes klimaaftryk skal ned. Derfor skal det også være enkelt og overskueligt for hospitalernes afdelinger og afsnit at skrue op for den grønne omstilling.
 
Med lanceringen af Bæredygtighedskataloget har Region Midtjylland taget endnu et skridt i retning af en grønnere fremtid for hospitalerne.
Læs mere

 
 

Mindre spild: Medicinrum erstattede patientspecifikke medicinpakker

I en af klinikkerne i Skejby ved Afdeling for Psykoser har farmaceut Louise Stilling Rasmussen implementeret en ny løsning til bestilling og håndtering af vederlagsfri medicin.

Resultaterne er ikke til at tage fejl af: Løsningen gavner både patienterne, behandlerne, apoteket, økonomien og ikke mindst miljøet.

Læs mere
 
 

Rugbeaner - bæredygtig konfekt

TIl dig fra køkkenet på Aarhus Universitetshospital. Velbekomme!
Find opskriften her