Se nyhedsbrevet i browser
 
Kære Læser
 
I denne udgave opdaterer vi dig på, hvilke aktiviteter der er planlagt for vores PRO-løsninger de næste måneder.  
 
Du kan også læse om nye forskningsresultater, der bl.a. giver svar på, hvilke sociodemografiske og sygdomsrelaterede faktorer, der kendetegner epilepsipatienter, der får tilbudt PRO-baseret opfølgning.
 
Vi bliver i forskningens tegn og kommer også omkring et nyt forskningsprojekt, der skal undersøge, hvilke muligheder og barrierer læger og patienter ser for brugen af PRO i ambulant opfølgning. 
 
God læselyst!

AmbuFlex projektnyt

Her får du en kort gennemgang af de aktiviteter, der er planlagt for vores PRO-løsninger de næste måneder.
Et gennemgående tema er, at flere løsninger, der blev lynudviklet i foråret under COVID-19, nu står nu overfor en evaluering. 
Få et hurtigt overblik over efterårets aktiviteter
 

Ressourcestærke patienter tilbydes oftere PRO-baseret opfølgning

Antallet af kroniske patienter er stigende, og for denne patientgruppe giver PRO-baseret opfølgning flere fordele. Bl.a. undgår patienterne hospitalsbesøg i perioder, hvor de har det godt, og hospitalet kan frigøre ressourcer til patienter med akutte og komplekse problemer.

Forsker hos AmbuFlex, Liv Schougaard har i sin ph.d.-afhandling undersøgt, hvilke sociodemografiske, personlige og sygdomsrelaterede faktorer, der kendetegner epilepsipatienter, der får tilbudt PRO-baseret opfølgning. Resultatet viser bl.a., at ressourcestærke patienter i højere grad får tilbudt PRO-baseret opfølgning sammenlignet med patienter med færre ressourcer.

Læs mere om ph.d. afhandlingens resultater
 

Nyt forskningsprojekt undersøger muligheder og barrierer for brug af PRO i ambulant opfølgning

Birgith Engelst Grove, ph.d.-studerende og projektkoordinator hos AmbuFlex, står bag lodtrækningsforsøget PROKID.
I lodtrækningsforsøget undersøger man brugen af PRO i den ambulante opfølgning for patienter med kronisk nyresygdom, og projektet bliver nu suppleret af kvalitative undersøgelser.
De kvalitative undersøgelser skal afdække, hvilke muligheder og barrierer patienter og læger ser for brugen af PRO i ambulant opfølgning.
Læs mere om projektet
 

Nyt supportnummer til klinikere

Har I brug for teknisk hjælp til en af jeres PRO-løsninger, skal I fremover ringe på 7843 3577 eller sende en mail til ambuflex.support@vest.rm.dk.
Vi er klar til at hjælpe alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00.
Hent et print til opslagstavlen
 
Del nyhedsbrevet